On the occasion of Women’s Day, El Oued University employees hold an exhibition of traditional foods in the region

Share the article on your page

On the occasion of Women’s Day, El Oued University employees hold an exhibition of traditional foods in the region

Today, March 5, 2023, the General Secretariat of the University of Martyr Hamou Lakhdar, in coordination with the Faculty of Social and Human Sciences, organized an exhibition of traditional foods and sweets on the first floor of the Central Library, presented by university employees.
The exhibition was opened by the University Director, Professor Omar Farhati, accompanied by the University Secretary General, Dr. Shawqi Madallal, the Vice-Directors, the Deans of the Faculties, the University’s executives, the female employees participating in the exhibition, and a group of the University’s family.
The exhibition, which was supervised and hosted by the creatives Jeroni Abdel Wahab and Mokhtar Sharit, was an opportunity for the university’s female employees to be creative in preparing traditional dishes of various foods and sweets from the region’s heritage.
In conclusion, the University President and the Secretary General honored the participants in the exhibition, which included creative performances and various chanting performances.

More articles

دعوة للمشاركة في البطولة الدولية الجيولوجية في روسيا

دعوة للمشاركة في البطولة الدولية الجيولوجية في روسيا نعلم كافة  الأساتذة والباحثين والطلبة المعنيين في مجال علوم الأرض والجيولوجيا، أنه قد تم استلام دعوة رسمية للمشاركة في الدورة الرابعة من البطولة الدولية الجيولوجية، والمقرر تنظيمها في جمهورية باشكورتوستان – روسيا خلال الفترة الممتدة من 28 أوت 2026 إلى 09 سبتمبر 2026. وقد وردت هذه الدعوة من طرف السيد دميتري دانيلين، نائب رئيس الخدمة الفيدرالية لاستغلال باطن الأرض، حيث يدعو فيها فريقًا جزائريًا للمشاركة في هذا الحدث العلمي الدولي، المرفق ببرنامجه التفصيلي. وعليه، تدعو الجامعة الراغبين في المشاركة والمهتمين بهذا المجال إلى الاطلاع على تفاصيل الدعوة والبرنامج المرفق،

المدرسة الصيفية عبر الأطلسي في الطب الشخصي والابتكار في الذكاء الاصطناعي.

المدرسة الصيفية عبر الأطلسي في الطب الشخصي والابتكار في الذكاء الاصطناعي. في إطار تعزيز التعاون الأكاديمي والعلمي الدولي، يشرفنا إعلامكم بتنظيم المدرسة الصيفية عبر الأطلسي في الطب الشخصي والابتكار في الذكاء الاصطناعي، وذلك خلال الفترة الممتدة من 08 إلى 12 جوان 2026، بحرم بروسار التابع لــ Université de Montréal بكندا. يُنظم هذا الحدث العلمي بالشراكة بين مدرسة الصحة العمومية بجامعة مونتريال وLudwig-Maximilians-Universität München (LMU)، حيث سيتناول موضوعًا محوريًا يتمثل في: “كيف يمكن توظيف الذكاء الاصطناعي في الطب الشخصي بطريقة علمية دقيقة، عادلة، وإنسانية بعمق؟” وسيُعقد هذا الحدث بصيغة هجينة (Hybrid)، تتيح المشاركة حضورياً بمدينة مونتريال أو عن بُعد عبر الإنترنت.