الرؤيا العامة

دورية أكاديمية محكمة دولية ومتخصصة، سداسية، تصدر عن كلية العلوم الاقتصادية والتجارية وعلوم التسيير  جامعة الشهيد حمه لخضر الوادي.

ترمي مجلة رؤى اقتصادية إلى الإسهام في تطوير المعرفة ونشرها، وذلك بنشر البحوثالعلمية الأصيلة، والمراجعات العلمية في مجالات البحوث والدراسات في مجالات الاقتصاد والتسيير والتجارة.

اهتمامات المجلة

تعنى المجلة بنشر ما يأتي:

1. البحوث العلمية الرصينة في مجالاتالتخصص.

2. البحوث والدراسات النقدية التي تتصل بالإصدارات في مجالات التخصص التي تعنى بهاالمجلة.

3. البحوث والتقارير والترجمات العلمية، وعرضالكتب الجديدة ومراجعتها.

لغة النشر: تنشر البحوث في المجلة باللغات  العربية والإنجليزية والفرنسية.

Roa Iktissadia REVIEW  oa

All articles published byRoa IktissadiaREVIEWare made freely and permanently accessible online immediately upon publication, which allows an immediate, world-wide, barrier-free, open access to the full text of research papers, which is in the principle that making research freely available to the public supports a greater global exchange of knowledge.

Overview

Roa Iktissadia  is an International open-access refreed indexed journal, created in 2011; semiannually, published by the Faculty of Economic and Commercial Sciences and the Science of management, Universityof Hamma Lakhther Eloued.

It aimed at to contribute to the development and dissemination of knowledge, and the publication of original scientific research, scientific reviews in the fields of research and studies in the fields of economics, management and trade . It is directed to all researchers in different levels, researching & Academic Institutions, governmental Sectors or economic companies. Researches are published in three languages: Arabic, English and French.

The review is managed by the Scientific Council of the University within the context of the National Plan for the research, with the scientific supervision of the Scientific Council of Economic & Commerce Sciences, Management Sciences Faculty with collaboration of Scientific Advisory Board and review Editing Board.

Correspondence should be addressed electronically to the Editor, via Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

The concerns of magazine

Concerned with the magazine to publish the following:

1.Sober scientific research in the areas of specialization.

2.Research and critical studies that relate to the versions in the specialty areas of concern to the magazine.

3.The Researches, the reports and the scientific translations, display new books and review them.

Language of publication: The Researches are published in the Journal in the Arabic, English and French languages.

المراسلات

E-ISSN: 2437-0789