الرؤيا العامة

دورية علمية محكمة ومتخصصة، نصف سنوية، غير ربحية مفتوحة المصدر، أنشئت العام 2011، تصدر عن كلية العلوم الاقتصادية والتجارية وعلوم التسيير جامعة الشهيد حمه لخضر، الوادي.

ترمي مجلة رؤى اقتصادية إلى الإسهام في تطوير المعرفة ونشرها، وذلك بنشر البحوثالعلمية الأصيلة والمراجعات العلمية، في مجالات البحوث والدراسات في الاقتصاد والتسيير والتجارة. وهي موجهة لطلبة الدراسات العليا والأساتذة ولجميع الباحثينأينما وجدوا سواء في الكيانات البحثية أو الأكاديمية، الدوائر الحكومية أو المؤسسات الاقتصادية على الصعيدين الوطني والدولي؛ وتنشر فيها الأبحاث باللغات الثلاث: العربية، الإنجليزية والفرنسية.

اهتمامات المجلة

تعنى المجلة بنشر ما يأتي:

1. البحوث العلمية الرصينة في مجالاتالتخصص.

2. البحوث والدراسات النقدية التي تتصل بالإصدارات في مجالات التخصص التي تعنى بهاالمجلة.

3. البحوث والتقارير والترجمات العلمية، وعرضالكتب الجديدة ومراجعتها.

Roa Iktissadia REVIEW  oa

All articles published byRoa IktissadiaREVIEWare made freely and permanently accessible online immediately upon publication, which allows an immediate, world-wide, barrier-free, open access to the full text of research papers, which is in the principle that making research freely available to the public supports a greater global exchange of knowledge.

Overview

Roa Iktissadia Review is a semiannually scientific, specialized, non-profit, open access scientific journal, that is issued and edited by the Economics Commercial and Management Sciences faculty- Universityof Echahid Hamma Lakhdar Eloued.

The scientific journal of Roa Iktissadia, aimed to contribute the development and dissemination of knowledge.Dedicated to publication of original scientific research in economics, commercial and management sciences. It targets postgraduate students, professors and all researchers, whether in research or academic circles, government departments or economic institutions at the national and international levels. The research is published in three languages: Arabic, English and French.

The concerns of magazine

Concerned with the magazine to publish the following:

1.Sober scientific research in the areas of specialization.

2.Research and critical studies that relate to the versions in the specialty areas of concern to the magazine.

3.The Researches, the reports and the scientific translations, display new books and review them.

المراسلات

كل الأعمال والأبحاث ترسل عن طريق البريد الإلكتروني للمجلة  Email: عنوان البريد الإلكتروني هذا محمي من روبوتات السبام. يجب عليك تفعيل الجافاسكربت لرؤيته.

E-ISSN: 2437-0789

P-ISSN: 2253-0088

Legal deposit: N° 1125/2011

Editor in Chief: عنوان البريد الإلكتروني هذا محمي من روبوتات السبام. يجب عليك تفعيل الجافاسكربت لرؤيته.,

University of  Echahid Hamma Lakhdar -Eloued

address/PO Box 789 EL-OUED - Algeria

TEL - FAX  0021332133519

facebook-logo

رخصة المشاع الابداعي
Roa Iktissadia REVIEW بواسطة http://www.univ-eloued.dz/roa/ مرخص بموجب رخصة المشاع الإبداعي نسب المصنف - غير تجاري 4.0 دولي.